Elektrotechniek

De Laat Totaal B.V. is uw specialist in Elektrotechniek. Bij bedrijfsgebouwen, luxe woningen en utiliteiten verzorgen wij installaties en onderhoud op het gebied van elektrotechniek. Hierbij kunt u denken aan noodstroomvoorzieningen voor verlichting, beveiliging en elektronische installaties. Al ruim acht jaar leggen wij de technische basis voor organisaties en particulieren, de techniek doet vervolgens de rest. Wij beoefenen de kunst van elektrotechniek met veel passie, kennis en technisch denkwerk.

Licht kan verschillende functies hebben: functionele verlichting, accentverlichting of sfeerverlichting. Wij helpen u om de juiste lichtvoorziening te creƫren. We denken aan de hand van uw wensen en de plaatsing van de verlichting met u mee.

Wij bouwen uw wensen op het gebied van elektrotechniek vervolgens om naar een optimale praktische uitwerking. Hierbij kunt u denken aan alle soorten verlichting installaties, zoals noodstroomvoorziening en LED-verlichting.

Een verlichtingsplan is in combinatie met verlichting installaties van groot belang. Het biedt belangrijke handvaten bij het bepalen van de verlichting en de techniek hierachter. Dit wordt met de bijbehorende kosten eerst op papier uitgewerkt. Zaken als het type verlichting, wel of geen dimmer en de locaties van het licht bepalen de uitwerking en het kostenplaatje.

Voor een optimaal resultaat is het goed om alles uit te denken en vervolgens gaan we voor u aan de slag.

PV (Photo Voltaic) zonnepanelen koppelen we aan het elektriciteitsnet. Hiermee maakt u zonnepanelen tot een nog interessantere investering. Zonnepanelen gaan gemiddeld na acht jaar rendement opleveren. Bovendien kunt u zelf stroom opwekken via de PV-zonnepanelen en het restant aan het elektriciteitsnetwerk aanbieden.

De Laat Totaal B.V. zit diep in deze materie en adviseert u graag welke optie voor u het beste en meest passend is.

Vaak treffen wij in tuinen een spinnenweb aan bedradingen aan. De natte omstandigheden, wisselingen in temperaturen en bedradingen onder de grond vragen om extra aandacht. Wij gaan met u onze checklist af, om ervoor te zorgen dat de bedradingen en verlichting matchen met veiligheid en een optimale werking.

In de elektrotechniek komen installaties heel nauw, ook in de tuin. U voorkomt hiermee problemen in de toekomst.