Beveiliging

De Laat Totaal B.V. is uw specialist in beveiliging. Bij bedrijfsgebouwen, luxe woningen en utiliteiten verzorgen wij installaties en onderhoud op het gebied van beveiliging. Al sinds 2007 leggen wij de technische basis voor organisaties en particulieren, de techniek doet vervolgens de rest. Wij beoefenen de kunst van elektrotechniek met veel passie, kennis en technisch denkwerk.

Om uw woning of pand te beveiligen is een alarminstallatie, oftewel inbraak detectiesysteem, aan te raden. Zo zal bij iedere inbraak, of poging daartoe, de meldkamer op de hoogte gebracht worden. Daarbij kunt u ervoor kiezen wie er gewaarschuwd wordt en en/of de politie direct moet optreden. Verder zijn er nog vele programmeer mogelijkheden voor de meest veeleisende gebruikers.

Voor alle overige informatie adviseren we u contact op te nemen met ons.

Vergroot de veiligheid in en rondom uw woning of bedrijfspand en terrein met hoogwaardige camerabeveiliging. Camerasystemen zijn er in alle vormen en toepassingen. IP camera’s met een hoge scherpte, bedraad of draadloos, camera’s die op afstand 360 graden draaibaar en in -en uitzoombaar zijn.

Onze monteurs zijn stuk voor stuk professionals in het wegwerken van bekabeling. Samen met u wordt er een plan gemaakt zodat er zo min mogelijk visuele hinder wordt ervaren van de bekabeling. In veel gevallen is deze niet eens meer zichtbaar.

Gronddetectie systemen worden onzichtbaar in de bodem aangebracht en creëren daarmee ten opzichte van zichtbare detectiesystemen extra reactietijd. De indringer heeft immers geen idee dat hij al gedetecteerd is en waant zich nog relatief “veilig”.

Gronddetectie is niet gevoelig voor trillingen. Het systeem voor gronddetectie is vrijwel overal toepasbaar in iedere bodembedekking. Denk daarbij aan:

  • bestratingen
  • grasvelden  en borders
  • rond gebouwen
  • op bedrijfsterreinen
  • op platte daken